Wie 

Ts Zoetermeer is een initiatief van moi....Iwan Baas uit Zoetermeer. Sinds 2007 verzorg ik regelmatig workshops en cursussen improvisatie theater. Voorheen trainde ik zelf in Den Haag. Omdat in Zoetermeer destijds  geen Theatersport was ben ik zelf gestart met cursussen. Dit is niet meer opgehouden. Daarnaast ben ik (SEH) verpleegkundige en Leraar verpleegkunde voor diverse bedrijven.

theateralswerkvorminhethogeronderwijsetidevries.doc

Wat (en wat doet het)

Theatersport is gewoonweg leuk. Het levert plezier, spontaniteit en energie op. We kunnen er lang en breed over schrijven. Theatersport moet je ervaren!

Bekijk hiernaast het document over Theater als werkvorm in het hoger onderwijs. De effecten kloppen..... ook buiten het onderwijs.

Waar

Nieuwe cursussen worden bij voldoende aanmeldingen gegeven in Zoetermeer in de wijk Rokkeveen of Driemanspolder. 

Rokkeveen: Nathaliegang 

Driemanspolder: Ontmoetingscentrum Bijdorplaan 

Omdat vooraf niet bekend is of er voldoende aanmeldingen zijn wordt de exacte locatie pas later bekend als er voldoende animo is voor de cursus.

Wanneer

De cursussen starten meestal in het najaar (eind september/begin oktober) en in het vroege voorjaar vaak ergens in februari. Veelal is het in de avonduren van 20:00 tot 22:00 uur. Op zondag wordt wel eens een workshop of cursus gegeven van 14:00 tot 16:00 uur.