Beginnerscursus start 22 maart 2023 (vol, reservelijst mogelijk)

Kennis maken met de beginselen van Theatersport in een eenvoudige cursus!

Deze cursus richt zich op de startende speler. Centraal staat de gezellige, positieve en vooral veilige sfeer. Allemaal onder het motto: “Doe het! Maar doe het niet TE goed!” Veel starters vinden het spannend om te improviseren, de korte cursus is vooral om te ervaren hoe leuk theatersport is. Kortom ontspannen je eerste impro scenes spelen.

Je traint o.a.:

De cursusgroep is gelukkig of helaas vol. Mailen kan altijd voor de reservelijst of mailinglijst. 

De eerst volgende beginnerscursus start op: woensdagen 

Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur

Locatie: Het is in Zoetermeer wijk Rokkeveen.

Info via: info@theatersportzoetermeer.nl of theatersportzoetermeer@hotmail.com

Kosten: 99 euro voor 6 lessen. 

Vervolgcursus

Na de beginnerscursus kunnen diverse vervolgcursussen starten. Spelers raken meer en meer gewend om te improviseren. Hierdoor is de eerste spanning er af en is er ruimte voor licht complexe spelvormen. Afhankelijk van de wensen van de groep kunnen er diverse technieken worden getraind.

Denk bijvoorbeeld aan:

De eerst volgende vervolgcursus start op: --- Nog niet gepland ---

De vloer op cursus

Deze cursus is geïnspireerd op het bekende Human Tv format. Voor meestal 2 spelers wordt een scene geschetst waarbij er tegenstrijdige belangen zijn. Vervolgens wordt er een punt afgesproken waar de scene start. Bijvoorbeeld met de zin: ".....dus jij wilt bij me weg!"

In deze cursus draait het niet om spelvormen maar om (mooi) spel. Eenvoudige technieken maken de scene al interessant. Je traint onder andere:

De eerst volgende Vloer op cursus! start op: --- Nog niet gepland ---

Externe trainingen 

Een nieuwe groep met nieuwe input en energie is altijd leuk. Diverse Theatersportverenigingen hebben training gekregen van Iwan. Ik sta open voor nieuwe groepen in de regio Randstad. 

Groepen die o.a. training kregen waren:

Elke cursus training begint met een warming up (Wup). Dit zijn gekke grappige oefeningen of mindbreakers. Daarna volgen oefeningen aan de hand van het thema die we training. Vervolgens worden games of scenes gespeeld met facetten uit de oefeningen. Meestal sluiten we de training af met een cooling down.