Bedrijven en verenigingen

Een aantal reacties van medewerkers uit organisaties die samen hebben “Getheatersport”:IMG_1342

 

“Geweldig inspirerende workshop Theatersport als afsluiting van een persoonlijk ontwikkeltraject. Vooral het woord “faalplezier” is een prima vondst om in ons werk als projectmanagers meer los te durven laten en de motivatie van je team te verhogen. Dit moest verplicht worden bij iedere project start-up!”

 

 “De workshop is goed voor het los krijgen van een groep mensen. Het was nuttig en wordt met humor gegeven. De reacties uit de groep waren zeer positief, men heeft geleerd over eventuele remmingen heen te stappen”.

 

“Na een reorganisatie is het belangrijk om weer op een positieve manier verder te gaan. Door de  workshop hebben we op een leuke, spontane, energieke en vooral komische manier het vertrouwen in elkaar en het bedrijf weer terug gekregen. Heel leuk om te zien wat de oefeningen met jezelf en je collega´s doen en hoe er een hele unieke sfeer kan ontstaan. En vooral goed om te zien dat mensen die aan het begin terughoudend zijn uiteindelijk alles loslaten. We hebben twee leuke uren gehad waar we nog regelmatig om moeten lachen als we er aan terug denken” 

 

”Zelfs de meest introverte groepsleden kregen èn namen de ruimte om hun creativiteit te laten gaan en durfden aan het einde van de avond bijna solo op het podium te springen. In anderhalf uur tijd hebben we veel gedaan, veel geleerd, en vooral heel veel lol gehad. Niet alleen in het spel, maar ook daarbuiten zijn we op een hoger niveau terecht gekomen en hebben we elkaar op een heel bijzondere manier beter leren kennen.”